Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Čanku pretili smrću na Fejsbuku

Na fejsbuk stranici "Prekrečimo novosadsku mržnju", koju je otvorio predsednik Skupštine grada Novog Sada Aleksandar Jovanović, uz fotografiju sa precrtanim likom Nenada Čanka napisano je "I on će imati veze sa krečom ali na Fruškoj gori kod Stambolića ortaka".

Vojvodina domaćin Javoru

Fudbaleri Vojvodine u sredu igraju meč četvrtfinala Kupa Srbije, u kojem će im, na stadionu "Karađorđe", gostovati Javor.

Ko je uništio JKP "Stan"?

Dok se političari međusobno optužuju ko je kriv, činjenica da je Javno komunalno preduzeće "Stan" na ivici propasti se ne menja.

Pavličićev prvi dinar od prodaje maminih haljina

Svoj prvi dinar mnoge naše poznate ličnosti stekle su tako da se danas time ponose, dok s druge strane, ima i onih koji se kaju...Bajatović je skupljao detelinu i slamu, nosio džakove i utovarao ugalj, dok je gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić "eksploatisao" sopstvenu babu i prodao odeću svoje mame.

Ništa od modernizacije javnog prevoza

Javni prevoz u Novom Sadu do daljeg neće biti modernizovan beskontaktnim elektronskim kartama, te elektronskim tablama s informacijama o vremenu polaska, odnosno dolaska gradskih autobusa.

Ukida se slava Novog Sada?

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine dostavila je predsedniku Skupštine grada predlog da se dnevni red naredne sednice gradskog parlamenta dopuni sa tačkom o ukidanju slave Grada Novog Sada.

Grad ne planira Zoološki vrt

Nakon uličnog performansa kojim su tri udruženja za zaštitu životinja želela da skrenu pažnju da u Novom Sadu nije potrebno otvaranje zoološkog vrta, aktivisti ovih organizacija najavljuju još protesta narednih meseci.

Pokrajinski fond i dalje duguje milione

Fond za kapitalna ulaganja još nije izmirio svoje obaveze prema preduzećima koja su radila na projektima ove pokrajinske institucije, zbog čega su dovedena u težak materijalni položaj.